Lid worden, wat houdt dat in?

Praktisch

Het lidgeld voor 2020 is vastgelegd op 25 € per jaar (nieuwsbrief digitaal doorgestuurd),
of 35 € als de nieuwsbrief per post dient toegestuurd te worden. 

Jaarlijks wordt het nieuwe lidgeld meegedeeld.  We vragen uitdrukkelijk om het lidgeld zo snel mogelijk te voldoen. Laattijdige betalingen hebben tot gevolg dat de Pristella nieuwsbrief en Aquariumwereld later zullen bezorgd worden.

Zie de rubriek "Bestuur" voor de verantwoordelijke ledenadministratie en rekeningnummer Pristella.

Ledenvergadering

ledenvergadering bij Pristella Schoten

Zoals gezegd houden we elke eerste donderdag van de maand (uitgezonderd juli en augustus) onze ledenvergadering om 20 uur in "Don Bosco", Hendrik Consciencestraat, 2 in Schoten. 

Owel is een van onze leden aan het woord, om zijn ervaringen te belichten, ofwel nodigen we een spreker uit die een of ander aspect van de hobby uit de doeken komt doen.  Vaak gebeurt dit aan de hand van dia''s. Het zijn leerrijke en boeiende avonden waar je ongetwijfeld nieuwe ideeën kan opdoen en je kennis over de vivaristiek kan aanvullen.

Uitstappen

Natuurlijk zijn we ook geïnteresseerd in de activiteiten van andere vijver-, aquarium- en terrariumverenigingen en gaan we regelmatig samen op stap naar evenementen die we interessant vinden. Ook als niet-lid ben je welkom om mee op uitstap te gaan. In dat geval betaal je een ietsje meer voor de uitstap.

Meer voordelen als je lid bent

Als lid van Pristella Schoten heb je nog een aantal interessante bijkomende voordelen:
  • je krijgt gratis toegang tot onze bibliotheek met een uitgebreid assortiment boeken en tijdschriften;
  • je hebt automatisch een abonnement op het tijdschrift "Aquariumwereld", een uitgave van onze eigen koepelorganisatie BBAT;
  • je geniet van interessante kortingen op buitenlandse tijdschriften;
  • je kan rekenen op persoonlijk advies voor jouw individuele hobby-zorgen.

Contacten

Ook als je niet de aktiefste of de mondigste medewerker bent in het verenigingsleven maak je veel contacten. Regelmatig aanwezig zijn helpt je op veel gebieden vooruit. En kan je steeds terecht voor al je vragen en problemen bij liefhebbers die meer ervaring hebben in iets dat je (nog) niet beheerst of niet meer weet. Ze zullen je maar al te graag met raad en daad bijstaan.

pristella logo s275t50