Pristella verenigt talent en ervaring

 
Hopelijk hebt u genoten van onze jaarlijkse tentoonstelling. Voor de afwezigen op deze show: jaartje wachten! 

Flyer siervisshow 2018

Ondertussen is ook de winnaar van het nanoaquarium eruit geloot, de gelukkige is verwittigd. Dus als jij het niet bent, volgend jaar opnieuw proberen !

Aquariumhoudersvereniging Pristella Schoten bestaat reeds meer dan 60 jaar en werd in januari 1950 lid van de BBAT, de Belgische Bond voor Aquarium en Terrariumhouders. 

  
Het doel van de vereniging is evident: we brengen liefhebbers van lokale, tropische en exotische vissen,  amfibiën, reptielen en waterflora samen en bieden hen een platform, waar ze hun kennis en ervaring met deze boeiende hobby kunnen delen. Onze leden zijn waarschijnlijk erg goed geplaatst om elkaar de beste methodes te leren, die onze hobby succesvol maken en betaalbaar houden.

Pristella is een club waar je alles te weten komt over zoet- en zoutwateraquaria, terraria, tropische vissen, vijvers en vijvervissen van goudwinde''s tot en met de prachtige koi''s.

Onze vergaderingen gaan tot nader bericht door in "Don Bosco", Hendrik Consciencestraat, 2, Schoten (dit is de zaal waar onze siervisshow plaats heeft)

  Klik hier om meer te weten.

pristella logo s275t50